Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa'ya çağrıldı

genişletmek

KAYNAK DHA

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak, U19 takımıyla Süper Kupa maçı oynama ihtimalini değerlendiren ve bu maçı tamamlayamama ihtimalini değerlendiren mevcut yönetime çağrıda bulundu.

Yıldırım, “Bu durum formamıza, armamıza hakaret olur” derken, TFF'yi de eleştirdi ve şunları söyledi: “Futbol iklimi büyük bir bataklıktır ve bu bataklığın ortasında da TFF var. Bugüne kadar FETÖ'den temizlenmedi.”

Aziz Yıldırım ve Dava Dostlarının imzasını taşıyan açıklamada; Açıklamada, “Türk futbolunu içeriden kuşatmış olan FETÖ, kulübümüzle yıllardır savaş halindedir. 3 Temmuz'da kaybedilen savaşın intikamını almak istemektedir.”

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

“TFF'nin, UEFA Konfederasyon Kupası maçımıza rağmen Süper Kupa finalinin tarihini değiştirmemesi, futbol federasyonlarının kulübümüze yönelik son yirmi yıldır görmeye alıştığımız bilinçli tutumunun bir göstergesidir.” Futbol iklimi büyük bir bataklık ve bu bataklığın ortasında da bugüne kadar FETÖ tarafından temizlenemeyen TFF var.Türk futbolunu içeriden kuşatmış olan FETÖ, Türkiye ile savaş halindedir. Kulübümüz, 3 Temmuz'da kaybedilen savaşın intikamını almak istiyor. Camiamız, mücadelede sarı-lacivertli duvar ördü. 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul, 3 Temmuz ruhunun sarsılmaz bir şekilde devam ettiğini dost ve düşmanlara da gösterdi. Ancak yönetimimiz, dünyanın dört bir yanından ve ülkenin dört bir yanından büyük bir heyecanla Fenerbahçe'ye destek için gelen genel kurul üyelerimize ve onların görüşlerine saygı duymadık, onları dinlemedik ve yönetimdeki üyelerimizi dinlemedik. genel kurulun alınan kararları alkışlama işlevi dışında göz ardı edildi.Tüm F.Bahçe dernek ve oluşumlarından beklentim şudur; Erol Bilecik'in ekranlarda gülerek açıkladığı, mücadelemizin ciddiyeti ile bağdaşmayan karara karşı ayağa kalkıp seslerini yükseltiyorlar.

Günlük kararlarla gelecek nesillere ancak pişmanlık ve hayal kırıklıklarıyla dolu anılar bırakabiliriz. Gelecek nesiller, U19 çocuklarımızla ilgili bu günlük kararlardan buna sebep olanlardan hesap soracak, bu anlamsız ve modası geçmiş eylemi son derece eleştirecek ve buna sebep olanlara hayatları boyunca hayal kırıklıklarını dile getireceklerdir. U19 takımımızın genç çocuklarına gelecekte pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşatacak bu kararı bildirmeye, yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. 19 Yaş Altı çocuklarımızı kendinize kalkan olarak kullanmak yerine, bu sezon şu ana kadarki başarısızlıklarınızdan kurtulmanın tek yolu, Şanlıurfa'da Galatasaray'a karşı oynayarak, bizi her fırsatta gururlandıran A Takım ile tüm kupaları kazanmak olacaktır. bu sezon saha. F.Bahçe'ye yapılan haksızlığa karşı mücadeleyi, TFF'yi olağanüstü genel kurul toplantısına çağırarak istifaya davet etme cesaretini göstererek başlatın. Yani futbol yönetiminde aktif olun ve tüm futbol yönetimini baştan aşağı değiştirin. Öncelikle saha dışında bu sorunlarla uğraşmak yerine sahaya gelip sahada ter döken genç, olgun tüm oyuncularımızın emeklerine gölge düşürmeyin. Yürütmeyi düşündüğünüz mücadelemizin ciddiyetinden uzak olan bu eylem, büyük resimde FETÖ ve Galatasaray dışında kimseye fayda sağlamayacak ve tarihimize kara bir leke olarak geleceğe damga vuracaktır.

A takımıyla Süper Kupa finaline katılmak mümkün olsa da olmasa da, U19 takımıyla Süper Kupa finaline katılmak Kulübümüz için bir ihtimal olmamalıdır. Bu ihtimal sadece önlemek için benimsenen korkakça bir çözümdür. Yöneticiler ve şirket için gelecekteki spor yaptırımları ve yasal yaptırımlar. F.Bahçe Spor Kulübü'nün üyeleri korkmuyor. Hiçbir F.Bahçeli, 117 yıllık geçmişi olan Kulübümüzü kişisel korkularını gidermek için bu kadar saçma ve anlamsız çözümlere yönlendirmez. Unutmayın ki cesurlar bir gün ölür, korkaklar ise her gün ölür. Bizim düşüncemiz 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa finaline A milli takımıyla gitmek.U19 takımıyla Süper Kupa finaline gitme fikrinden vazgeçmek tartışılacak bir durum değil. Bu finalde oynamak kulübümüzün sportif başarılarıyla kazanılmış bir haktır. Bu hak, oyuncularımızın, antrenörlerimizin alın teriyle, taraftarlarımızın desteğiyle kazanıldı. Bu finali oynamamak, bağışlarla ve dualarla kazandığı kupaları müzesine getirmeye alışkın olan rakibimize hak etmese bile kupa vermek gibi olur.

Koşullar ne olursa olsun takımımızın Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı yenerek kupayı kazanacağına inancımız tamdır. Tarihimiz, şartların aleyhimize olduğu birçok maçta Galatasaray'ı hayal kırıklığına uğrattığımız maçlarla doludur. Galatasaray maçları F.Bahçe taraftarları için bir kutlamadır. 7 Nisan bizim yeni bayramımız olacak. Mevcut Serie A oyuncularımızın armamızı gururlandıracak şekilde mücadele edeceklerine, sahada terlerinin son damlasına kadar bağlılıklarını ortaya koyacaklarına, kısacası Galatasaray ve Galatasaray'a gereken cevabı vereceklerine eminiz. Karanlık yapı 117 yıllık tarihimize yakışır şekilde sahada önümüze her türlü engeli çıkarıyor, biz de bu maçta ve geri kalan tüm maçlarda onlara yardımcı olacağız.

F.Bahçe'nin Tarihçesi; Bağımsızlık mücadelesinde silaha sarılan, bağımsızlığımız ve geleceğimiz için canlarını feda eden üyelerimizi yazıyor. FETÖ'nün en güçlü olduğu dönemde camiamız; Kimsenin desteği olmadan bu karanlık yapıyla tek başına mücadele etti ve sözde yenilmez FETÖ'yü yok etti. Büyük savaşlar, düşünmeden bedeller ödenerek kazanılır. Bugün size kaybeden gözüyle bakan herkes, zaferinizden sonra sizi ancak kıskanacaktır. Bu gerçek, 3 Temmuz’da başlayan mücadelemizle tarihe kazındı. Gün aynı gündür. Kavga. Biz asla pes etmeyiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir