Yaşanan derbinin yankıları devam ediyor. F.Bahçe'de 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

KAYNAK DHA

İki ezeli rakip Galatasaray ile F.Bahçe pazar günü karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 1-0 önde tamamladı. Maçın ardından gergin anlar yaşandı. F.Bahçe'den 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı.

Olaylara ilişkin İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un maçın bitiminden 70 dakika sonra stada geldiği belirtildi.

Ali Koç, oyuncuları tebrik ettikten sonra stadı terk etmek üzereyken son anda fikrini değiştirerek güvenlik kontrollerini atlatarak sahaya girdi. Daha sonra beraberindeki heyet bayrağı dalgalandırıp fotoğraf çektirmek istedi. Bunu engellemek isteyen Galatasaray Spor Kulübü'nün stadyum yöneticisinin darp edildiği iddia edildi.

Valilik, 6699 sayılı Kanuna uymayan 35 kişi hakkında işlem başlatıldığını bildirdi. Müsabaka sırasında sporda şiddete ilişkin 6.222.

Yaşanan derbinin yansımaları devam ediyor... Fenerbahçe'den 2'si futbolcu 5 kişi sorguya çağrıldı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı, stat yöneticisine saldırı girişiminde bulunan 2 futbolcunun da aralarında bulunduğu 5 kişiyi F.Bahçe'de ifadeye çağırdı.

Savcılık tarafından ifadeleri alınacak 5 kişi arasında F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ile F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un da yer alacağı belirtildi.

Yaşanan derbinin yansımaları devam ediyor... Fenerbahçe'den 2'si futbolcu 5 kişi sorguya çağrıldı.

Ayrıca, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Nijeryalı sarı-lacivertli futbolcu Osayi Samuel de ifadeye çağrılacak isimler arasında yer alıyor.

Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir