Süper Lig'e bir teknik adam daha başlıyor! – En güncel spor haberleri

Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'ün yeni sezonda görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

Samsunspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kulübümüz yönetimi ile 2023/24 futbol sezonunda birlikte yürüdüğümüz ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek teknik direktörümüz Markus Gisdol arasında defalarca görüşmeler yapılmış ve kulübümüz her fırsatta iletişim kurmuştur. yeni sezonda da onunla çalışmak isteyen.

Son toplantıda kendisine son kalma teklifimizi yapmamıza rağmen Sayın Markus Gisdol kararından dönmedi, kısacası tüm ikna çabalarına rağmen yeni sezonda bizimle devam etmek istemediğini açıkladı. .

Sayın Gisdol, Kulübümüzden, Şehrimizden ve taraftarımızın desteğinden çok mutlu olduğunu, burada her zaman başarıyla anılmak istediğini, geçmişte yaşadığı kötü ve başarısız deneyimleri bu kulüpte de yaşamak istemediğini belirtti. Samsunspor ve ayrılma kararı aldı. Eğer Türkiye'de çalışmayı düşünürse bu kulübün Samsunspor'dan başkası olmayacağını defalarca dile getirdi.

Samsunspor'u uzun bir aradan sonra yükseldiği Süper Lig'de tutmayı başaran ve emeği geçen Sayın Markus Gisdol ve ekibine tüm Samsunspor camiası, taraftarı, yönetimi ve çalışanları adına teşekkür ederiz. Kulübümüzün başarılarına birçok katkı sağladı, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum.

Konuyla ilgili gerekli ve detaylı açıklamaları bugün ve yarın Kulübümüzün resmi kanalları aracılığıyla siz değerli kamuoyuyla paylaşacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir