SON HABERLER | Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur'dan açıklamalar!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Ayrılık sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Erden Timur, basın toplantısının kolay olmayacağını vurguladı. İşte Timur'un açıklamaları:

“Elbette kolay bir basın toplantısı olmayacak. Bir ay, belki de bir aydan fazla bir süre, elimde olmayan sebeplerle gündemi meşgul ettiğim için kamuoyundan özür dilerim.”

“Şampiyonluktan 1-1,5 ay önce bu konuyu başkanımıza iletmiştim. Yönetim listesi gelmeden yönetime girmem yönündeki talebini ilettiğinde, bunu yakın çevreme o dönemde ilettiğimi söyledim”.

“Şampiyonaya katılmayacağım demem imkansızdı. Görevim devam ediyor dememiz gerekiyordu. Sonraki kutlamalarda limon sıkmak istemedim. Perşembe günü transfer toplantısı vardı. Takip ettiğim bir sponsorluk meselesi de var, umarım onu ​​da tamamlamış oluruz.”

“Konu öyle bir şeye dönüştü ki, utangaç falandı. Öyle olmadı. Ben açıklayacağım. Şampiyonluk gününe kadar kimse böyle bir şey söyleyemezdi. Reddederdim. Şampiyonluk en önemli şey. 2 gün sonra açıklayabilirdim ama yapmadım, duruşma uzadıkça zarar verdiğimi bilerek devam etmek zorunda kaldım, okursanız basın toplantısına dönmemin nedeni bana gönderilen kişisel mesajlardı. ağlayacaksın, bunlar toplumun önemli insanları, sosyal medyadaki bot hesaplara özel olarak göndermişler, bizi reddediyorlar, kaç yaşındayız, herkese hizmet olarak, bunun arkasında başka bir iş var diyerek bu Allah aşkına, bunu tanımadığım birinden öğrendim, sanırım yakın birinden, bilmiyorum, insani değerlere değer veren birinden, bir yılı aşkın süredir olumlu bir şey duymadım. size tek bir kapsamda anlatılıyor. “Gördükten sonra sana anlatacağımı düşündüm.”

SON HABERLER |  Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur'dan açıklamalar

“14 ay boyunca bilinçli ve organize iftiralara katlanmamın tek sebebi Galatasaray'dır. Eğer tutunacak başka bir şeyim olsaydı asla bu kararı vermezdim. Ne utanmazlık, ne şerefsizlik kaldı. Taraftarlar beni istemediler. Ayrılmak istemedim ve bundan çıkar sağlayan iğrenç bir insan olsaydım gitmezdim.”

“Bütün bunlardan sonra belki beni kovmak için yapıldı, hiçbir şey yapamıyorum. Tutunacağımı sandığım bütün dallar kırıldıktan sonra maalesef ayrılıyorum. Meclis'te söylenenlere kırıldım. Konsey, diye bağırdım… Ben utangaç bir gelinim? 80 Milyarlık bir şirketim var, bana 'komisyoncu' dediler, sizce Galatasaray'ın en büyük sorunu nedir, şampiyon olur mu? bir yıl daha mı yoksa Galatasaray'ın başına bu kadar sorun getiren, Galatasaray'ın her ivme kazandığında halkı kirleten bu kötü politika mı?

SON HABERLER |  Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur'dan açıklamalar

“Icardi gerçekten çok özel bir insan. Yaşadıklarımı ona hiç anlatmadım ama o sizin duygularınızla ne hissettiğinizi anlıyor. Her zaman yanımda olan çok az insandan biriydi. Ben bilmiyorum benim gidişimden dolayı takımdan ayrılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir