İstanbul'da Konyaspor için çok kritik 3 puan

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Bu maçın ardından yeşil beyazlılar puanını 36'ya çıkararak en çok maç yapan 14. sıraya yükseldi. Şampiyonada 5. sırada yer alan İstanbul takımı ise 46 puanla kaldı. Konuk takımın gollerini Alassane Ndao ve Guilherme attı.

Konyaspor'un İstanbul'daki çok kritik 3 noktası

Maçtan birkaç dakika önce

5. dakikada Konyaspor'un sağ kanattan yaptığı atakta top ceza sahası içinde Ethemi'nin önüne kaldı. Ethemi'nin şutu savunmadan sekerken, kaleci Gianniotis bu oyuncunun ikinci denemesinde topu köşeye gönderdi.
21. dakikada Ethemi'nin ceza sahasının sol çaprazından yaptığı şut defansa çarpıp kaleci Gianniotis'i yanıltırken, Ndao topu ağlara gönderdi. 0-1
38. dakikada Aytaç Kara'nın sol çaprazdan ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruş direkt kaleye gitti ve kaleci Slowik topu kornere gönderdi.
43. dakikada Ben Ouanes tek pasla topu defansın arkasına çevirdi. Aytaç Kara'nın şutunda top savunmadan sekerek dışarı çıkıyor.
67. dakikada Aytaç Kara'nın ceza sahasının sağından kullandığı serbest vuruşta top üst direğe döndü.
87. dakikada Aytaç Kara'nın ceza sahası içinden şutunda top savunmadan sekerek sola doğru giderken, kaleci Slowik Rochinha'nın önünde topu ele geçirdi.
90+4. Dakikada Konyaspor'un hızla gelişen atağında topu ceza sahası içinde alan Uğurcan, Rochinha'nın müdahalesiyle ortada kaldı. Duruşun devam etmesinden sonra hakem Zorbay Küçük, duruşu gözlemledi ve VAR uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi.
90+8. Dakikada penaltıyı atan Guilherme topu ağlara gönderdi. 0-2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir