Fatih Terim yabancı hakemi eleştirdi, Yunan medyası da teknik direktörü eleştirdi

genişletmek

KAYNAKMilliyet

Bu sonuçla PAOK şampiyonluk yolunda 3 önemli puan kazanarak puanını 63'e çıkardı. Fatih Terim'in takımı Panathinaikos ise 59 puanda kaldı. Bir sonraki maçta Panathinaikos evinde AEK'i konuk edecek. PAOK, Lamia'yı evinde ağırlayacak.

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, PAOK'a 3-2 mağlup olmasının ardından konuştu. Tecrübeli teknik adam, maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi. Yunan futbolu bu kadar berbat hakemleri hak etmiyor. Her şey bir yana, bu maça sadece 4 dakika eklemek ayıp. Rakibimizi tebrik ediyorum. Asla bahane üretmem ama böyle bir yabancı hakem gelirse hiç gelmeyin.

YUNAN MEDYA ELEŞTİRİSİNİN SONU

Panathinaikos'un PAOK'a 3-2 mağlup olmasının ardından Yunan basını Fatih Terim'i eleştirdi. Spor haberlerinde”Fatih Terim, Jose Luis Mendilibar'ın birinci haftada kendisine verdiği hediyenin bir benzerini Razvan Lucesu'ya verdi. Bir hücum ikilisi, bir kanat oyuncusu, bir defansif orta saha oyuncusu olmadan ve Bakasetas, Ioannidis ve Mladenovic'in yorgun olduğu bir arka çizgide sahaya çıkma konusundaki anlaşılmaz karar, Panathinaikos'un PAOK'a karşı yenilgisine mal oldu ve şampiyonluk şanslarını azalttı..” ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim yabancı hakemi eleştirdi, Yunan medyası da teknik direktörü eleştirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir