Donald Trump Yeni Kitabında Taylor Swift'i Hedef Alıyor: 'Alışılmadık Şekilde Güzel Ama Liberal'

Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

Biden'ın ABD başkanlık seçimlerinde aktif destek beklediği Taylor Swift de Trump'ın radarına girdi. Trump, bu ayın sonunda raflarda yerini alacak kitabında genç şarkıcının sadece görünüşüne yorum yapmakla kalmıyor, aynı zamanda siyasi görüşlerini de sorguluyor.

REKLAM

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) başkanlık seçimleri yaklaşırken, ülkede binlerce hayranı bulunan Taylor Swift'in seçimlerde belirleyici bir etkiye sahip olduğuna inanılan Taylor Swift'in kimi destekleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Daha önce Başkan Joe Biden tarafından ülkede gençlerin oylarını kazanmanın anahtarı olarak görülen Swift, bir kez daha siyasi gündemde.

Dünyaca ünlü yıldız bu kez eski Başkan Donald Trump'ın radarında.

Rahatsız edici.

Ve bu çok korkutucu.

Trump, bu ay raflarda yer alacak 'Harikalar Diyarında Çırak' adlı kitabında genç şarkıcının görünüşünden bahsetti ve onu “alışılmadık derecede güzel” olarak nitelendirdi.

Kitapta Trump, ünlü yıldız hakkında şunları söylüyor: “Bence o çok güzel, çok güzel! Onu çok güzel buluyorum. Bence o bir liberal. Muhtemelen Trump'tan hoşlanmıyor. Çok yetenekli olduğunu duydum. Aslında, Bence o çok güzel, alışılmadık derecede güzel.”

Üçüncü şahıs sosyopatik referansları bir kenara bırakırsak, saymak isteyenler için bu beş “güzellik” ve bir “liberal” demektir.

Variety'de yayınlanan bir alıntıya göre Trump, “Yasal olarak liberal mi? Harekete geçmiyor mu? Bir ülke yıldızının bir liberal olarak başarılı olabilmesi beni şaşırtıyor” diyor.

Başkan adaylarının yardım aradığı Taylor Swift, siyasi görüşleri konusunda genel olarak sessiz kalırken, son aylarda Gazze'de devam eden insani krize ilişkin yorum yapmadığı için eleştirilere maruz kalıyor.

Swift'in 2016 seçim döneminde Cumhuriyetçi olduğu söyleniyordu. Siyasi görüşlerini ilk kez 2018'deki ABD ara seçimlerinde iki Demokrat Parti adayını desteklediğinde açıklamıştı.

Bir gönderisinde, “Geçmişte siyasi görüşlerimi açıkça ifade etmekte isteksizdim, ancak son birkaç yılda hayatımda ve dünya çapında yaşanan bazı olaylar nedeniyle artık bu konuda çok farklı hissediyorum” dedi. o zamanlar sosyal medyada.

Bu ülkede hepimizin hak ettiğine inandığım insan haklarını koruyacak ve onun için mücadele edecek adaya her zaman oy verdim ve vereceğim.”

Aynı yıl George Floyd protestolarının ardından Trump'ı eleştirdi ve 2020 seçimlerinde Joe Biden ve Kamala Harris'i destekledi.

Sosyal medya hesabında Trump'ı hedef alan Swift, şunları söyledi: “Başkanlığınız sırasında beyaz üstünlüğü ve ırkçılık ateşini körükledikten sonra, şiddet tehdidinde bulunmadan önce ahlaki açıdan üstün davranmaya cesaretiniz var mı? 'Yağma başladığında, silahlı saldırılar da başlar'?? Kasım ayında size oy vermeyeceğiz.”

Swift'in bir sonraki 2024 seçimleri için kimi desteklediğini henüz açıklamamış olması ve Biden'ın 'yaşlı' olduğu algısını kırarak gençlerin oylarını kazanmak için ünlü yıldıza yönelmeyi umması da Trump'ın MAGA'sından (Make America) kaynaklanıyor. Yine Harika)) destekçilerini harekete geçirdi.

31 Mayıs'ta Trump, 2016 seçimlerinden önce porno oyuncusu Stormy Daniels'a yapılan ödemeyle bağlantılı olarak iş kayıtlarında tahrifat yapmakla suçlandı. 34 suçlamanın tamamından suçlu kurmak.

Trump'ın kültür dünyasında yarattığı bir diğer sansasyon da ünlü yazar Stephen King tarafından hedef alınmasıydı.

REKLAM

Geçtiğimiz hafta sonu bir kampanya etkinliğinde köpekbalıkları hakkında yaptığı tuhaf sözler sonrasında eski başkanı “bunak” olarak nitelendiren King, Trump'ın konuşmasını sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Bu, üçüncü doğumundan sonra bunak amcanızı masada dinlemek gibi. içmek.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir