Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor – Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

İçinde bulunduğumuz bu bereketli günlerin insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Rabbim tüm şehitlerimize mekanlarını cennet eylesin.


Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın

Beşiktaş ilçesinde bir yangın yaşadık. 29 işçi kardeşimiz hayatını kaybetti. Ölenlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 9 kişi tutuklandı. Belediye dahil tüm sorumlular yargılanacak.


“Milletin iradesine saygısızlık etmeyiz”

31 Mart'ta bir seçimi daha başarıyla tamamladık. Münferit bir olay dışında demokrasimize gölge düşürecek bir olay yaşanmadı. Sizlerin sayesinde bazı illerimizde bölücü örgütlerin provokasyonlarını bertaraf ettik. Bu seçimler, milli iradenin gücünün yanı sıra gündeme getirilen bazı suçlamaların da asılsız olduğunu ortaya çıkardı. Umarım bazı suçlamalarda bulunanlar, sonuçlar istenildiği gibi olmayınca bir daha denemezler.

Türk demokrasisinin olgunluğunu dünyaya gösterdik. Seçimlerde özveriyle çalışan güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Seçimler milli iradenin gücünü ve gündemdeki suçlamaların asılsızlığını ortaya koydu. Bunu herkesin kabul etmesi önemli.

Türkiye hangi partiden olursa olsun 85 milyon insanın ortak vatanıdır. Siyaset üstü düşünmemiz gereken bir diğer konu da terör belasıdır. Bütün terör örgütleri milletimizin düşmanıdır. Operasyonlarımız sayesinde bölücü terör örgütünü yok olmanın eşiğine getirdik.

Ayrıntılar yakında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir