Avcılar'da Anneler Günü – KÜLTÜR SANAT

Günün sonunda Samida'nın Anneler Günü'ne özel düzenlediği konsere katılan Avcılar anneleri unutulmaz bir gece yaşadı.

Belediye Başkanı Çaykara'dan Tüm Annelere Çiçek

Avcılar Utku Belediye Başkanı Caner Çaykara, Anneler Günü'nde annelere sürpriz yaptı. Çaykara, Avcılar'ın 10 mahallesinde yaşayan annelerle iletişime geçerek evlerine çiçek gönderdi. Anneler, Belediye Başkanı Çaykara'nın mesajını ve kapılarındaki çiçekleri görünce duygulandı.

Çaykara şehit anneleriyle buluştu

Avcılar Utku Belediye Başkanı Caner Çaykara, şehit annelerini de unutmadı. Çaykara, kahvaltı programında Avcılar şehit aileleriyle buluştu; “En kıymetli varlıklarını, biricik evlatlarını cennetin ve vatanın iyiliği için feda eden şehit annelerimize yeniden kavuştuk. Fedakarlığınız ve yüreğinizde taşıdığınız sabırla en kıymetli varlığımızsınız. “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, bu topraklar için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.” dedi.

Annelere özel Samida konseri

Başkan Çaykara, gün boyu kentin anneleriyle bir araya gelerek onlara çiçek verdi ve Anneler Günü'ne özel konser düzenledi. Samida'nın Barış Manço Kültür Merkezi'nde verdiği konserde tanışan anneler unutulmaz bir gece yaşadı.

“Kadınlar insandır, biz de insanız”

Avcılar Utku Belediye Başkanı Caner Çaykara, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Çaykara'nın mesajında; “Kadınlar insandır, biz de insanız.” Büyük usta Neşet Ertaş ne güzel demiş. Annelerimiz hayatımızın en değerli incileridir, sevginin ve fedakarlığın simgesidir. Onların sonsuz sevgisini ve bağlılığını bir gün değil, her gün anmalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir