“Yağlarını aldılar, 8 kilo verdi” denildi… Şafak Sezer’in son hali herkesi şaşırttı! Değişiklik gerçekleşti

MYNET- Kutsal Damacana, Kolpaçino ve Türk Malı gibi seyirciyi ekrana yapıştıran yapımlara imza atan ünlü komedyen Şafak Sezer, son dönemde yaşadığı kilo kaybı ve yüzündeki değişimle dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda Sezer’in 8 günde yağlarından kurtulduğu ve 8 kilo verdiği söyleniyordu. Ünlü isim, bu suçlamalara esprili bir şekilde, “Bizim evde de benzer bir cihaz var, kullanıyorum ve 8 günde 8 kez şişiyorum” diyerek yanıt verdi.

gündoğumu

Verdiği kiloların sağlıklı beslenme sayesinde olduğunu söyleyen Şafak Sezer, yağları alıp almadığı sorusuna ise “Belli bir yaştan sonra yağların alınmasında fayda var” şeklinde yanıt verdi.

Aşk karakteri 1

SON DURUM HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü komedyen son haliyle yeniden gündeme geldi. Sezer’i görenler; ‘Adam resmen erimiş’, ‘Estetik ameliyattan olmuş sanırım’, ‘Tanıyamadım’, ‘başkasıymış’ gibi yorumlar yaptılar.

Aşk karakteri 2

Şafak Sezer; 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu’nda Haldun Taner’in “Eşeğin Gölgesinde” adlı oyununda Oktay Kara ve Taylan Velioğlu’yla birlikte Ankara’da ilk sahneye çıktı.

AŞK karakteri 3

Şafak Sezer’in bugünkü şöhrete ulaşması “Girecek misin Çıkacak mısın?” programı sayesinde oldu. Sunuculuğunu şovmen Boran Kaya üstleniyor. Adı geçen yarışma programı önemli bir rol oynuyor. O dönemin en popüler yarışma programlarından biri olan “Çıkacak mısın Çıkacak mısın?” İlk olarak Şafak Sezer geldi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir