Kızıyla yatakta verdiği poz tepki çekti… Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci nasıl bebek sahibi oldu? Gökhan Çıra, Pınar Kerimoğlu’na bunu net bir şekilde şöyle anlattı: “Şuna bir açıklık getireyim.”

Selin Ciğerci’nin eski futbolcu Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde bir bebeği oldu. Ünlü çiftin evlat edinip evlat edinmediği veya taşıyıcı anne aracılığıyla bebek sahibi olup olmadığı sorusu tartışmalara yol açtı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin Türkiye’de çocuk evlat edindiği iddiasının doğru olmadığını, konuyla ilgili daha önce açılan soruşturmanın sürdüğünü açıklamıştı.

Soruşturma devam ederken Gökhan Çıra’nın kızıyla yatakta çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada tepkilere yol açınca, Bakırköy Başsavcılığı Aile Bürosu soruşturma başlattı.

Bu konuyla ilgili ifadeye çağrılan Gökhan Çıra ve kızı hakkında karar verildi ve çocuklarının ailede kalmasına karar verildi.

program 1

‘BUNU AÇIKLAYALIM’

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk olan Gökhan Çıra, “Şuna bir açıklık getireyim” diyerek kızının merak ettiği şeyleri anlattı.

program 2

Ateşleme; ”Serenay benim doğmamış kızımdır arkadaşlar. Taşıyıcı anne mi yoksa evlat edinme mi? Evlat edinilmedi falan. Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptığı testlerin ardından bu çocuğun babasının Gökhan Çıra olduğu ortaya çıktı. Bunlar DNA testleri, saç örnekleri. “Kendimiz yapmadık, devletimiz denemeye geldi.” dedi.

bahar

‘HERKES ANNESİNİ SORUYOR’

Pınar Kerimoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Gökhan Çıra’nın oğlunun durumu iyi ama bu sefer herkes anneyi sorguluyor.” Çıra, şöyle konuştu: ‘Bunun da bir annesi var. “Burada söylememe gerek yok” diyerek konuyu kapatmak istedi.

Kerimoğlu ‘Olay şu oldu. Ama sonuçta bu hata düzeltildiği için… Yani bildiğiniz gibi… bebek doğdu” dedi.

Gökhan Çıra, “Hiç gündeme getirmiyoruz, konuyu kapatıyoruz” diyerek konuyu kapatmakta ısrar ederken, Kerimoğlu “Annen…?” dedi. diye devam etti. Çıra ‘Annesinin adını söylemek istemiyorum. “Nüfus cüzdanında zaten annesinin adı yazılı” dedi.

NEREDE

Gökhan Çıra, tepkilere yol açan kızıyla yatakta çekilmiş fotoğrafı hakkında da şunları söyledi: ”O fotoğrafı paylaşmakla hata ettim. Ama yaratmak istediği algıdan dolayı böyledir. İç çamaşırı dediler, bir saat önce spor salonunda o şortla çalıştım. Kızımın bir saç teli için dünyayı yakardım.

1 KIZ

O fotoğrafları hiç bir amaç gütmeden çekiyorum ve paylaşıyorum. Kucağıma oturup film izledi. Ayrıca iki fotoğraf var, birinde karnımın üstüne oturuyor, sonra aşağı kayıyor ve kayıyor. Peki şunu soruyorum: Hangi ebeveyn oğlunu veya kızını küçükken kucağına almadı? Hangi akılla böyle düşünülebilir ki… Bu insanların ne saçma düşünceleri var…”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir