Di Maria gözyaşlarıyla duyurdu: 'Kararım değişmeyecek' – Son Dakika Spor Haberleri

Amerika KupasıKanada'yı 2-0 yenerek finale yükseldiler Arjantinfutbol yıldızı Melek Di Maria Ayrıca milli takımdaki son maçını da oynayacak. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 78. dakikada yerini Nicolas Gonzalez'e bırakan Di Maria, maç sonrası röportajında ​​duygusal bir açıklama yaptı.

“BU GÖMLEK İÇİN HAYATIMI VERDİM”

Arjantin basını D Sports'a konuşan 36 yaşındaki oyuncu, gözyaşları içinde şunları söyledi: “İnşallah en iyi şekilde bitireceğim. Sadece çalışıyorum, yapmam gereken işi yapıyorum ve her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Son zamanlarda işlerin yolunda gitmediği zamanlar oldu ama ben bu gömlek için canımı verdim.“dedi.

“Messi'nin söyledikleri beni gururlandırdı”

Maçtan önce Messi'nin kendisiyle konuştuğunu iddia eden Di Maria, şunları söyledi:Bana her zaman destek olan herkese, aileme ve bana her şeyi veren bu ekibe minnettarım. Bugün sahaya çıkmadan önce Leo (Messi) benim için finale çıkmak istediklerini söyledi ve bu beni çok gururlandırdı. Son dönemde başardığım her şeyi hepsiyle başarma fırsatına sahip olmak benim için gurur kaynağı.” dedi.

“Kararım değişmeyecek”

Arjantin milli takımından ayrılma kararının değişmeyeceğini vurgulayan futbol yıldızı, şöyle konuştu: “Milli takımla son maçıma hazır değilim ama zamanı geldi. Ben de hayal ettim ve gerçekleştirdim, bir finale daha ulaştım. Takım arkadaşlarım geri dönüşün olmadığını, kararımın kesin olduğunu biliyor ve kararımı destekliyorlar. Geriye tek bir maç kalmıştı ve ben de bunu istiyordum. Devam edebilirdim ama sanırım zamanı geldi, karar verildi. Vermem gereken her şeyi verdim. Arjantin'e karşı oynadıkları maçı izlemek için de orada olacağım“dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir