Bybit, tezgah üstü piyasada Hamster Kombat'ı (HMSTR) listeliyor

Kripto para borsası Bybit, rekor kıran oyun tokeni Hamster Kombat'ı piyasa öncesi alım satım için listeleyerek Telegram Açık Ağı'nda (TON) ortaya çıkan projelere desteğini daha da artırıyor.

8 Temmuz'da Bybit, Hamster Kombat tokeninin (HMSTR) tezgah üstü (OTC) platformu Bybit Piyasa Öncesi Ticaret'te listelendiğini resmen duyurdu.

Platform, yeni tokenleri resmi olarak listelenmeden önce alıp satacak şekilde tasarlandı ve alıcıların ve satıcıların önceden belirlenmiş fiyatlarda teklif vermelerine ve ticaret yapmalarına olanak tanıyor.

HMSTR ticareti 8 Temmuz'da Bybit'in piyasa öncesi platformunda başladı

Duyuruya göre, HMSTR ticareti Bybit'in piyasa öncesi OTC platformunda 8 Temmuz'da saat 13:00'te başladı. Borsa, programın ayrıntılarının kısa süre içinde açıklanacağını söyledi.

Bybit, HMSTR tokenlerinin pazar öncesi platformuna dahil edilmesinin “ileriye doğru atılmış önemli bir adım” olduğunu ve kullanıcılara, spot ticaret için listelenmeden önce HMSTR tokenlarına sahip olma olanağı sunduğunu vurguladı:

“Bu özel erişim, kullanıcıların HMSTR tokenlerini pazar öncesi güvence altına almasına ve ticaret fiyatlarını erkenden kilitlemesine olanak tanıyarak ticaret operasyonlarımızda yenilikçi bir ilerlemeye işaret ediyor.”

Piyasa öncesi işlemler HMSTR'nin liste fiyatını etkileyecek mi?

HMSTR şu anda Bybit Piyasa Öncesi Ticarette listelenmiş olsa da Hamster Kombat tokeninin ne zaman spot ticarete başlayacağı bilinmiyor.

Bybit, web sitesinde piyasa öncesi işlemlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Piyasa öncesi işlemler piyasa beklentilerini yansıtsa da, resmi liste fiyatının kendisi başka farklı faktörlerden etkilenebilir.”

“Hem piyasa öncesi fiyatın hem de resmi liste fiyatının nihai olarak piyasa tarafından belirlendiğini ve ikisi arasında mutlaka doğrudan bir korelasyon bulunmadığını belirtmekte fayda var.”

Bybit Pre-Market Trading'den elde edilen verilere göre, HMSTR'nin piyasa öncesi fiyatı, Tether (USDT) cinsinden bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık 0,001 ila 0,1 $ arasında değişiyor.

8 Temmuz 2024'te Bybit Piyasa Öncesi Ticarette HMSTR Fiyatları. Kaynak Bybit

Hamster Kombat, Telegram'da oyuncuların sanal bir kripto para borsasını işleten bir CEO rolünü üstlendiği, kazan-kazan veya tıklatma oyunudur. Oyun, Mart 2024'teki lansmanından bu yana etkileşim açısından rekorlar kırdı. Hamster Kombat'ın yapımcıları, oyunun tarihte 150 milyon kullanıcıya ulaşan en hızlı üçüncü uygulama olduğunu söylüyor.

Hamster Kombat “yeni Notcoin” mi olacak?

Hamster Kombat'ın piyasaya sürülmesi, başka bir Telegram tabanlı tıklama oyununun ve onunla aynı adı taşıyan token Notcoin'in (NOT) başarısını takip ediyor. Notcoin, Mayıs 2024 ortasında spot ticarete kote edildiğinde 11,5 milyon kişiden yatırım aldı.

İle ilgili: Telegram, Helika Gaming ile kripto oyunlarına yönelik program başlattı

Spot listelenmeden önce Notcoin, Bybit OTC platformunda da işlem görüyordu. Platforma göre Notcoin'in piyasa öncesi son işlem gören fiyatı 0,0059 dolardı.

CoinGecko'nun verilerine göre Notcoin, 16 Mayıs'ta 0,007 dolardan işlem görmeye başladı ve 1 Haziran'da 0,2 dolara yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada NOTE, son 30 günde yaklaşık %16 düştü ve son 14 günde yaklaşık %25 arttı. NOT 0,01691 dolardan işlem görüyor.

Mayıs 2024'teki listelemeden bu yana Notcoin (NOT) fiyatı. Kaynak CoinGecko

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir