İş her geçen gün daha da ciddileşiyor! Fenerbahçe'nin La Liga'ya başvurmayı düşündüğü yönünde söylentiler çıkarken ilk yanıt İspanya'dan geldi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertlilerin şampiyonluktan çekilme talebi gündeme geldi ve bu durum genel kurulda değerlendirilecek.

İSPANYOLCA DEĞERLENDİRMESİ

Bu durumun ardından bazı basın kaynakları, F.Bahçe'nin Jupiler Ligi, Eredivisie, Ligue 1 ve La Liga'ya başvurmayı düşündüğünü belirtirken, İspanyol medyasının önde gelen kaynaklarından Marca da bu durumu değerlendirdi.

“La Liga'da olmaz”

1685786513271_f07ac258-58e6-4755-8848-5bb553dcb55c

Değerlendirmede, F.Bahçe'nin La Liga'da yer alamayacağının altı çizildi. Değerlendirmede: “İspanya yasalarına göre ulusal ve yerel şampiyonalara hiçbir yabancı takım katılamıyor. Ancak bir ülke bunun dışında tutuluyor. Yasaya göre Andorra kulüpleri İspanya şampiyonalarına katılabiliyor.” söz konusu.

BARSELONA YER BİLE BULAMAYABİLİR

1040603095_0

Dünyanın en ünlü Katalan kulübü Barcelona, ​​Katalonya bağımsız olmadığı için La Liga'da mücadele edebiliyor. Ancak Katalonya'nın bağımsızlığını ilan etmesinden sonra yeni gelişmeler yaşanabilir.

La Liga Başkanı Javier Tebas, Katalonya'nın 2017'de bağımsızlığını ilan etmesi halinde Barselona'nın La Liga'da yer almayacağını açıkladı.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Zaniolo'dan müjdeli haber!  Galatasaray para basacakZaniolo'dan müjdeli haber! Galatasaray para basacak
Zaha'dan Antalya kampında iddialı açıklama!Zaha'dan Antalya kampında iddialı açıklama!
Beşiktaş'tan PFDK yönlendirmelerine sert tepki!Beşiktaş'tan PFDK yönlendirmelerine sert tepki!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir