Dune'un yönetmeninden yeni filmin vizyon tarihi açıklandı… Yeni film Dune: Messiah olabilir mi? – Kültür ve sanata dair son dakika haberleri

Warner Bros. Yapımcısı Cuma günü yaptığı açıklamada, yakında çıkacak filmin 18 Aralık 2026 serbest bırakılacak ve Kumdan tepe sayısız film Efsanevi gösteri geleceğini duyurdu.

Konuyla ilgili ayrıntılar henüz paylaşılmadı ancak son durum Dune'un yöneten Dune: İkinci Bölüm'ü idare etmek Villeneuve üçte biri daha erken Kumdan tepe Filmin muhtemelen bir sonraki filmi olmayacağını belirtti. Efsanevi Nükleer savaşı anlatan bir film için hazırlıklar var ama kaynaklar evet Villeneuve Fikrinizi değiştirmiş ve dikkatinizi başka yöne çevirmiş olabilirsiniz. Dune'a Çevirebileceğini söylüyor.

Duna: ikinci bölüm Mart ayında çıktı ve dünya çapında gişe rekorları kırdı. 700 milyon dolar geçti. kahraman Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson ve Austin Butler film, yazar kaydeden Frank Herbert Onun çalışmalarından uyarlanmıştır ve kaydeden Paul Atreides Ailesinin başına gelen yıkıcı olaylardan sonra Chani ve Fremenlerle yaptığı çalışmalarla ilgili.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir